dimecres, 2 de juny del 2010

DEDUCCIONS EN LES ESCOMBRARIES

El link de la ordenança http://www.vilanova.cat/content/tramits/OOFF/OF_11.pdf

El mes importat del arxiu es:

Article 4t. Exempcions i Bonificacions
1.- Es declaren exempts de pagament de la taxa els subjectes passius, substituts dels contribuents, que compleixin la totalitat de les condicions establertes a l’article 3 de l’Ordenança Fiscal General d’aquest Ajuntament.
Gaudiran d’una subvenció equivalent a la totalitat de la quota de la taxa les persones que, ocupant un habitatge en règim de lloguer i sempre que el propietari els repercuteixi la quota de la taxa, compleixin la totalitat de les condicions establertes a l’article 3 de l’Ordenança Fiscal General d’aquest Ajuntament.
2.- Gaudiran d’una bonificació del 40 per cent, per a l’exercici 2010, de la quota establerta a l’apartat A) del punt 1 de l’article 5è, Habitatges i allotjaments, els subjectes passius que acreditin un ús regular i continuat durant tot l’any de la deixalleria municipal ‘PUNT NET’ o de la deixalleria mòbil amb un mínim de 12 vegades l’any 2009. Només es concedirà una bonificació per unitat familiar i
habitatge.

A) Habitatges i allotjaments ................ 84,30 euros, quota del any 2010.

A mi aquest any m'ha vingut un rebut de 50 euros perque he utilitzat el servei de la deixalleria amb la targeta que a la mateixa deixalleria et proporcionan, no es que sigui molt l'estalvi però menys es res.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada