divendres, 15 de juny del 2012

CASAL D'ESTIU A VILANOVA I LA GELTRU

Desde l'Espai Social de Vilanova i la Geltrú ens comunican lo següent:
====================================================================
Benvolguts, benvolgudes,
A l'EspaiSocial de Vilanova i la Geltrú hem preparat un casal d'estiu d'allò més motivador. Del 25 de juny fins el 20 de juliol posarem a la disposició dels pares de la població un casal d'estiu per tal d'afavorir la conciliació de vida laboral i familiar durant el periode de vacances dels infants.
Al casal d'estiu BUSQUEM SOMRIURES podreu trobar jocs, sortides per coneixer més activament els diferents barris de Vilanova i la Geltrú, informàtica, expressió plàstica i musical i altres sorpreses adreçades als infants de 3 a 10 anys, tot amb el seguiment educatiu dels nostres monitors que treballaran activament per oferir activitats de lleure agradables i satisfactòries per tots els nens i nenes participants fomentant un espai d'intercanvi per tal de treballar aspectes educatius des de l'aspecte del lleure tot això ajustat a totes les butxaques.
Adjuntem cartell informatiu amb dates d'inscripcions i preus (no m'ha sigut possible descarregar-lo per lo que si esteu interessats haureu de trucar).
Us demanem que en feu el màxim de difusió possible.
Moltes gràcies per la vostra atenció.
Salutacions cordials.
Carles Jorquera
EspaiSocial Vilanova i la Geltrú
Rbla. Samà, 18
93 893 76 53
vilanovailageltru@cxespais.org

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada