dissabte, 27 de novembre del 2010

INAUGURACIÓ DE LA ASSOCIACIÓ

Bé ja vam fer la inauguració de la Associació a la que la veritat va venir menys famílies de les que pensàvem, però estic segura que la informació no ha arribat a totes les famílies, espero que conforme vagin tenint coneixement de la Associació s'hi vagin afegint.
Vull donar les gràcies a tots els que van venir, vam passar una estona molt agradable.
Ens va sorprendre gratament L'Alcade Joan Ignasi Elena que es va passar una estona encara que tenia altra acte i va poder parlar amb nosaltres d'alguns temes.
Amb nosaltres van estar com ja havia dit la Regidora d'educació Miriam Espinàs i també va venir la Regidora Encarna Grifell de Serveis Socials les quals es van oferir a per parlar amb nosaltres per aclarir-nos diferents temes que ens interessan.
Per part de la Federació de Famílies Monoparentals de Catalunya van venir la Sònia Bardají presidenta de la Federació i la Cristina que es la secretària.
També van venir de Canal Blau i van fer una entrevista a la Sònia i a mi, no sé com haurà sortit ja que jo estava molt nerviosa i era la primera vegada que m'entrevistaven.
Ara m'han trucat del Diari de Vilanova per donar a conèixer l'Associació, espero que totes aquestes accions ens serveixin per arribar a la resta de famílies.
Tal i com vaig dir a la inauguració intentarem fer activitats amb els nens, sortides i fer reunions per poder estar tots en contacte i veure de què manera es poden arreglar els temes que mes ens interessen.
Espero que sabreu perdonar si n'hi han errades o ens equivoquem en algunes coses,tot això ho fem de tot cor però a vegades no es suficient i a part evidentment cadascun porta la responsabilitat de la seva família i anem bastant atabalats.
Benvinguts a tots.

1 comentari:

  1. Muchas felicidades y mucha suerte en esta nueva andadura.

    Lo agrego a favoritos y os seguiré de cerca.

    Eva

    ResponElimina